در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 29 شهریور 1396

بیانیه سرپرست دانشگاه فنی وحرفه ای به مناسبت روز قدس

روز قدس،روز اقتدار و عزت مسلمانان در برابر استکبار جهانی است .

دکتر ناصر شمس سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای با صدور بیانیه ای به مناسبت روز جهانی قدس ، از دانشگاهیان فنی و حرفه ای کشور دعوت کرد  همراه با سایر اقشار جامعه حضور گسترده  ای در راهپیمایی روز قدس داشته باشند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی، متن بیانیه سرپرست دانشگاه به شرح ذیل است:

روز قدس، روز اقتدار و عزت  مسلمانان در برابر استکبار جهانی ،روز نمایش اتحاد و همبستگی جهان اسلام در مقابل نماد های کفر ،روز تولی و تبری و روز حمایت از ستمدیدگان و مظلومان جهان است. در این روز همه مسلمانان و آزادگان جهان به ندای رهایی بخش بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران لبیک گفته و با حضور در صحنه ، رشد وبالندگی خود را به تصویر می کشانند.

در آستانه آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، خانواده بزرگ دانشگاه فنی وحرفه ای یکبار دیگر ضمن تجدید عهد و پیمان با آرمان های معمار کبیر انقلاب اسلامی و با پیروی از رهبر معظم انقلاب اسلامی ، همگام با امت اسلامی و روزه دار ، فریادعدالت خواهی خود را در حمایت از مردم فلسطین و ملل تحت ظلم وستم منطقه سر خواهیم داد و اثبات خواهیم کرد که همچنان پایبند به ارزش های انقلاب اسلامی بوده و حامی  انسان های آزاده که مسیر قیام را برای انحطاط کفر و الحاد برگزیده اند، هستیم .

لذا به سهم خویش از ملت حماسه آفرین دعوت می کنیم با حضور در راهپیمایی بزرگ روز قدس ، بار دیگر وحدت کلمه مسلمانان و قدرت توکل به ذات لایزال الهی را به نمایش بگذارند .